Blok solny z różowej soli z Himalajów to naturalny sposób na gotowanie i podawanie potraw. Jest odporny na wysoką i niską temperaturę. Można używać go na płycie grzewczej lub na grillu, w piekarniku lub jako zimną płytę do podawania potraw.
Każdy posiłek z nimbędzie doskonałym doświadczeniem. POZNAJ atuty KAMIENIA SOLNEGO Naturalny sposób na gotowanie i podawanie potraw Blok solny z różowej soli z Himalajów jest wytrzymały na wysoką i niską temperaturę.
Można używać go na płycie grzewczej lub na grillu, w piekarniku lub jako zimną płytę do podawania potraw. Niezależnie czy wykorzystasz go do przechowywania, gotowania, czy do serwowania potraw, każdy posiłek z nim będzie perfekcyjnym doświadczeniem.
Gotuj zdrowo, przyprawiając potrawy w naturalny sposób. Pochodzący ze złóż soli w Himalajach blok solny producenta Electrolux to perfekcyjny sposób na przyprawianie potraw, by były smaczne i zdrowe. Ponieważ różowa sól kamienna jest bogata w minerały, wzbogaca potrawy naturalnym smakiem i zezwala na ich przyrządzanie bez nadmiaru masła albo oleju.
Wszechstronne możliwości użycia w kuchni. Do bloku solnego marki Electrolux dołączony jest szykowny stalowy uchwyt,który zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła. Umożliwia on przyrządzanie potraw na płycie grzewczej albo w piekarniku.
Bez obramowania blok można umieszczać ponadto na grillu. Wspólne gotowanie przy stole. Przyrządzaj potrawy przy stole, używając bloku solnego. Naturalna sól kamienna długo utrzymuje wysoką temperaturę po nagrzaniu w piekarniku.
dzięki czemu pozwala równocześnie smażyć i podawać potrawy, zapewniając oryginalną rozrywkę gościom. Utrzymuj stałą temperaturę potraw. Utrzymuj odpowiednią temperaturę potraw, używając bloku solnego.
Jego powierzchnia pozostaje gorąca albo chłodna, co pozwala podawać schłodzone desery wprost z zamrażarki lub gorące dania bezpośrednio z płyty grzejnej albo piekarnika....