Menu
Zamknij

HG kuchenny środek do udrażniania zatkanego zlewu

Pozostałe środki czyszczące

Opis

Profesjonalna, enzymatyczna formuła.
Odblokowuje i uniemożliwia tworzeniu się niezwykle uciążliwych blokad z tłuszczu i resztek pożywienia.

został specjalnie opracowany dla odblokowywania bardzo uciążliwych złogów z tłuszczu i resztek pożywienia. Ten profesjonalny towar działa w oparciu o specjalnie wybrane naturalne enzymy i mikroby dlatego ulega całkowitej biodegradacji i jest absolutnie bezpieczny dla wszelkich rodzajów przewodów odpływowych, a także zbiorników septycznych. HG KUCHENNY ŚRODEK DO UDRAŻNIANIA ZATKANEGO ZLEWU wzmacnia kulturę bakteryjną w zbiorniku septycznym.

Sposób użycia:

Przy zatkanym odpływie: Wybrać zalegającą warstwę wody ze zlewu. Wlać około 3 filiżanki (przynajmniej 300 ml) HG KUCHENNEGO ŚRODKA DO UDRAŻNIANIA ZATKANEGO ZLEWU do odpływu. Następnie wlać taką samą ilość letniej wody, żeby dokonać aktywacji preparatu HG. Pozostawić towar na kilka godzin, żeby miał on czas „przetrawić" zanieczyszczenie (trwa to minimalnie 6 godzin), następnie ponownie przepłukać odpływ wodą.
Przy źle przepuszczającym odpływie: Przepuścić najpierw poprzez odpływ letnią wodę przez około 1 minutę. Następnie wlać około 3 filiżanek (przynajmniej 300 ml) HG KUCHENNEGO ŚRODKA DO UDRAŻNIANIA ZATKANEGO ZLEWUdo odpływu. Następnie wlać taką samą ilość letniej wody, żeby dokonać aktywacji preparatu HG. Pozostawić towar na kilka godzin, aby miał on czas „przetrawić" skażenie (trwa to minimalnie 6 godzin), następnie ponownie przepłukać odpływ wodą.zapobiegać blokadom i nieprzyjemnym zapachom: wlewać raz na 2 tygodnie do odpływu odrobinę (ok. 25 ml) HG KUCHENNEGO ŚRODKA DO UDRAŻNIANIA ZATKANEGO ZLEWU.

Uwaga:
Stosować HG KUCHENNY ŚRODEK DO UDRAŻNIANIA ZATKANEGO ZLEWU w taki sposób, aby następnie poprzez kolejne 6 do 8 godzin odpływ nie był wykorzystywany, na przykład późno wieczorem.
Przechowywać w dodatniej temperaturze.
Przydatność do użycia: minimum 36 miesięcy od daty produkcji na opakowaniu.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.