Nóż szefa kuchni z linii Green Line z zielonym trzonkiem. Długość całego noża 40 cm. Długość ostrza 26 cm. Ostrze noża produkowane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o niepowtarzalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką, co zapewnia zachowanie ostrych, wytrzymałych na korozję krawędzi tnących o obfitej twardości i optymalnej elastyczności. Noże znamionują się długą żywotnością ostrza i przystępnym ostrzeniem. Unikatowa, praktyczna rękojeść wytwarzana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od konwencjonalnych rękojeści. Można myć w zmywarce i dezynfekować.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.