wartość w ofercie to wartość kołdry puch 155x220 o wadze wsadu 950g. W naszej ofercie odszukasz także najkorzystniejsze poduszki puchowe jak i z samego pierza lub w wersji 50/50. Kołdra została tworzona z puchu. Puch gęsi zapewnia trafne warunki spania. Produkt 100% NATURALNY 100% POLSKI Jesteśmy producentem wszelkich produktów Puch użyty do naszych wyrobów nieprzeciętnymi walorami grzewczymi. Puch od lat uznawany jest za najkorzystniejsze niewypełnienie do wyrobów pościelowych. Nad wyraz miękki, rozciągliwy nadzwyczajnie otula nasze ciało budowa kasetonowa powoduje, że puch jest równomiernie rozłożony w całej kołdrze. Dzięki taśmie dystansowej kołdra podwyższa się i nie ma tzw " zimnych szewków" dzianina 100% bawełna doszlifowana bizą Wsad jest prany i sterylizowany, w procesie tym niszczone są wszelkie roztocza. Puch przed wykorzystaniem jest: - odpylany, - sortowany w celu uzyskania trafnego składu, - prany i odtłuszczany środkami dezynfekcyjnymi, - suszony i sterylizowany w 130°C. Nasz zakład jako jeden z nielicznych w Polsce ma pierze i puch z certyfikatem RDS RDS to Responsible Down kanon, czyli norma dotycząca odpowiedzialnego pozyskiwania puchu Badania przeprowadzone przez FIRA stanowią dowód, potwierdzający, iż wszystkie wymogi dotyczące bezpieczeństwa zostały spełnione. Kołdra posiada taśmę wszytą między górną i dolną powłoką materiału. Jest to tzw. Budowa kasetonowa, która zagwarantuje równomierne rozmieszczenie wypełnienia, gdyż każda kaseta posiada taką samą liczba półpuchu. KOŁDRA 155x220 Waga wypełnienia: puch gęsi dzianina: 100% Bawełna Waga wypełniania: 950 g rodzaj przeszycia: kompozycja kasetonowa Kolor: Biel Sezon: 365 dni UWAGA! Szukasz kołdry o niestandardowych rozmiarach zadzwoń do nas lub napisz i ustal detale produktu. Szyjemy kołdry w dowolnych rozmiarach i o dowolnych wagach wsadu. Tylko u nas to Ty wybierasz jaką kołdrę,poduszke chcesz, a my ją dla Ciebie szyjemy.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.